1procent

1% lånet er nu lukket!

1 Kommentar

Dette gælder både lån med afdragsfrihed og med afdrag.

Årsagen er, at renterne er faldet så meget, at 1% obligationerne nu er handlet over kurs 100 og dermed lukkes. Der må således ikke laves flere lånetilbud.

PLUS kunder kan godt optage 1% lån

Er du PLUS kunde hos os, har vi allerede hjemtaget et tilbud til dig, mens de var åbne. Du har dermed, som en af de få, mulighed for at hjemtage lånet selvom det er over kurs 100. Vi kontakter dig naturligvis, hvis vi mener det giver mening for dig.

Hvad betyder det for dig som boligejer?

Det betyder først og fremmest at der ikke bliver udstedt flere nye lånetilbud i 1% obligationerne.

Hvis man står overfor en omlægning så kan man aktuelt kun vælge et 0,5% lån.
Dette betyder ikke at det nødvendigvis er blevet billigere at låne end i går, da kursen på både 0,5% med og uden afdragsfrihed er liggende i niveauet omkring kurs 97 og 96.

Man ville derfor realisere et større kurstab end man ville have gjort ved at optage et lån i 1% obligationerne den seneste tid.

Til dig med rente på 1,5% eller over

Hvis du står med et fastforrentet realkreditlån som har en rentesats som er på 1,5% eller højere bør du ikke nødvendigvis foretage dig noget lige nu. Men du bør holde dig klar.

Næste opsigelsestermin er d. 31 januar, og tiden er derfor med boligejerne til at vente og se udviklingen an. Sandsynligheden for at renten vil stige en anelse de kommende par dage, og at 1% lånet skulle åbne igen, er absolut tilstede. Alternativt kunne man håbe på at 0,5% den næste måneds tid kunne komme lidt op i kurs.

Derfor bør de fleste boligejere holde et ekstra øje med kursudviklingen, da det muligvis kan betyde en ekstra forsinket julegave, hvis rentemarkedet yderligere falder og kursen dermed bliver højere på 0,5% lånene.
Det er vigtigt at ens fastforrentet realkreditlån hele tiden er opdateret, så man kan udnytte de rentestigninger som pludselig måtte opstå.

Husk hvad der skete i marts måned hvor vi sidst havde så lave rente.

Vi anbefaler at man har en overvågning der holder øje på daglig basis.

Overvågning PLUS-kunder kan helt trygt og roligt læne sig tilbage og nyde den kommende juletid.

Er du PLUS kunde, så sørger vi naturligvis for at du ikke skal bekymrer dig om renteudvikling og lån, da vi jo netop holder skarpt øje med markedet for dig.

Er du tilmeldt Overvågning PLUS hos os, og har givet os fuldmagt til at forestå fremtidige omlægninger, kan du roligt læne sig tilbage, da du  vil være i trygge hænder.

Vi holder konstant øje med kursudviklingen og står klar til at konvertere dine lån i det sekund en omlægning giver mening. Får vi bedre kurser i 0,5% lånet vil en stor andel af vores kunder blive kontaktet med henblik på at udnytte muligheden.

Vil du også have trygheden på din side igennem den næste tid, hvor fokus er på familie, flæskesteg og risalamande, så kan du tilmelde dig vores Overvågning PLUS løsning.

Her får du besked i det sekund at en omlægning kan betale sig. Er du kunde i Danske Bank, Lån og Spar Bank, Pensam Bank, Lægernes Pensions Bank eller Totalbanken, kan du tilmed give os en fuldmagt så du ikke skal røre en finger når muligheden opstår.

Læs mere om dette på www.realk.dk/overvaagning-plus eller ring ind på 71 995 996.
Du har også mulighed for at opgradere dig direkte via portalen.

Vi holder øje med kursen for dig

Vi har et ret fint it-system, der betyder vi nemt og hurtigt kan holde med lige præcis dine lån, og dine kursønsker.

kursovervaagning

GRATIS UVILDIG LÅNEOVERVÅGNING
– Få besked når du betaler for meget for dine lån.

Løbende overvågning af dine realkreditlån Enkelt og overskueligt overblik, så snart du betaler for meget Besked når du kan omlægge

1 Kommentar. Skriv kommentar

 • Nicolai Bisgaard
  13. december 2020 12:02

  Hej,
  Min mand og jeg er PLUS kunder. Hvilken kurs vil vi kunne få 1% lånet til?

  Bedste Hilsner
  Nicolai

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Fill out this field
Fill out this field
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.

FÅ VORES 10 BEDSTE TIPS
Vil du blive klogere på boliglån?
Tilmeld dig nyhedsbrevet, og modtag din gratis e-bog med det samme.
Nyhedsbrevet kan altid afmeldes.
Menu