AdobeStock 50029997 1

Bliv nu henvist! Det koster ikke noget.

Hvad er det vi oftest gør når vi skal prøve en ny restaurant?

Vi spørger madguruen i vores netværk eller, i værste tilfælde, kigger vi på Tripadvisor. Dog, ved vi at anmeldelserne ofte ikke afspejler virkeligheden.  

Mon ikke vi alligevel alle har prøvet at tage ind og spise og lige få nævnt hvem der havde sendt anbefalingen, og næsten som var det ren magi, blev man pludselig lidt bedre betjent end hvad man ellers kunne have set frem til?

For det er klart, hvis jeg får en god oplevelse så vil jeg sige tak til min ven som nu vil kunne henvise endnu flere venner.

Hvorfor beder vi ikke om en henvisning når vi skal købe bolig?

For man kan selvfølgelig forhandle sig til bedre aftaler eller klikke sig frem på de mange sammenligningsportaler og finde den tilsynsladende billigste løsning.
Men hvad nu hvis man kunne henvises og komme i kontakt med en vens ven i banken?

Så det ikke blot en forhandling, men nu også at vedligeholde et større flow af kunder. Og hvorfor ikke forkæles lidt ekstra nu hvor man skal tage det store skridt?

For ja, hvis man selv ringer så fjerner banken da gerne lige et par procenter uden den store snak… tænk hvor mange procenter der ryger når det ikke længere kun er dig det handler om, men en hel kanal bestående af tusindevis af lån!

Du er ikke bare et tal, og i dag mere end aldrig er dem der behandler dig som et tal dem med den ringeste kundetilfredshed.

Vi sender rigtig mange kunder videre til bankerne og vi gør det også gerne selvom du ikke ønsker vores rådgivning. Det vil stadig sikre dig en besparelse og mon ikke du vil anbefale os til en ven hvis behovet en skønne dag skulle opstå?

bottombanner v2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Fill out this field
Fill out this field
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.

Menu