Om Realkreditkonsulenterne

Hos Realkreditkonsulenterne vil vi revolutionere måden du bliver rådgivet på, når du optager eller omlægger realkreditlån.

Realkreditkonsulenterne yder professionel og kompetent rådgivning om bolig- og realkreditlån. Rådgivningen foregår i øjenhøjde og i et uformelt sprog.

Vi ønsker en verden hvor alle har mulighed for at blive rådgivet af kompetente engagerede rådgivere, der ikke har andre interesser end at hjælpe DIG til den bedste løsning.

finanstilsynet

Finanstilsynet

Realkreditkonsulenterne har opnået tilladelse fra Finanstilsynet til at yde boligkreditformidling.

Dette betyder, at vi er behørigt ansvarsforsikret, og har forretningsgange på alle væsentlige områder.

TrustPilot_

Kundetilfredshed

Vi samler på glade kunder, og vil gøre vores ypperste for, at du bliver den næste kunde, der kan udfylde en positivt anmeldelse på TrustPilot.

Vurdering 5 Stjerner: “Fremragende”

Her holder vi til

Fruebjergvej 3
2100 København Ø

71 995 996
info@realk.dk

PERSONERNE BAG REALKREDITKONSULENTERNE

martin

Martin Riedel

Indehaver/Rådgiver

Indehaver og finansiel rådgiver

Telefon: 71 995 996
E-mail: martin@realk.dk

Martin har, så længe han kan huske, interesseret sig for finansiering og økonomiske forhold. Siden 2002 har Martin været ansat i forskellige banker, hvor han har arbejdet med alt lige fra handel med avancerede finansielle instrumenter og obligationer til rådgivning af privatkunder. Efter mange år i branchen startede drømmen om egen virksomhed, og hermed blev Realkreditkonsulenterne født.

lars

Lars Ohlen

Rådgiver

Rådgiver

Telefon: 71 995 996
E-mail: lars@realk.dk

Lars er et ægte opslagsværk, når vi snakker boligøkonomi!

Han har et indgående kendskab til alle mulige (og umulige) detaljer omkring realkreditlån, låneomlægninger og aktiv gældspleje. Både fra Realkredit Danmark og fra bankverdenen generelt.

Derudover har han en helt særlig evne til at gøre de komplicerede ting letforståeligt, når du skal optage, omlægge eller pleje dine lån – En stærk spiller at have på sit hold, når der skal forhandles med banken.

I sin fritid er Lars en dedikeret fodboldgolf-spiller og ønsker du at gå 18 huller med ham på en fodboldgolf-bane her på Sjælland, så skal vi hilse og sige fra Lars, at du bare skal spørge.

 

martinE

Martin Elmgaard

Rådgiver

Rådgiver

Telefon: 71 995 996
E-mail: me@realk.dk

Martin er uddannet ejendomsmægler og ejendomsadministrator.

Han har en bred økonomisk erfaring fra salg af fast ejendom, finansiel rådgivning af frie midler såvel som pensionsmidler og pleje af låneporteføljer.
Skal du bruge et godt råd til forhandlingen eller skal du vide hvordan du får det absolut bedste lån, så er Martin din mand!

Han har 3 børn, en kæreste og holder til i Jonstrup. Han interesserer sig for historie og spiller så mange brætspil han kan – og så er han 180cm høj uden sko. Og nå ja, så er han en kæmpe gør-det-selv-mand. Har du behov for et tip til den bedste vådrumsmaling eller vil du vide hvordan man lufter gulvvarmen ud, så klarer Martin sikkert også den.

 

troelskloster

Troels Kloster

Rådgiver

Rådgiver

Telefon: 71 995 996
E-mail: troels@realk.dk

Troels er ansat deltid som rådgiver hos Realkreditkonsulenterne.
Han har ekstremt stor erfaring med låneomlægninger og aktiv gældspleje fra sine tidligere ansættelser i den finansielle sektor.

 

Sabine done

Sabine Quardon

Grafiker

Support og Web

Telefon: 71 995 996
E-mail: sabine@realk.dk

Sabine er deltidsansat grafiker hos Realkreditkonsulenterne hvor hun bl.a. står for alt det grafiske, udvikling af låneovervågningsportalen, support herom og markedsføring.
I 2012 blev hun uddannet multimediedesigner på KEA, og har efterfølgende taget en prof. bachelor som interaktivt designer på Danmarks Medie- og journalisthøjskole.

OM REALKREDITKONSULENTERNE

GRATIS UVILDIG LÅNEOVERVÅGNING
– Få besked når du betaler for meget for dine lån.

Gratis løbende overvågning af dine realkreditlån
Enkelt og overskueligt overblik, så snart du betaler for meget
Besked om hvilken kreditforening der er billigst i din situation

Allerede kunde? Log ind her.

FÅ VORES 10 BEDSTE TIPS
Vil du blive klogere på boliglån?
Tilmeld dig nyhedsbrevet, og modtag din gratis e-bog med det samme.
Nyhedsbrevet kan altid afmeldes.
Menu