HVORFOR ER DET VIGTIGT MED DAGLIGE BEREGNINGER?

Du går ikke glip af en eventuel omlægningsmulighed
 Større mulighed for at spare penge

1 DAG KOSTER 31.380 KR.

På et lån på 3.000.000 kan 1 enkelt dag koste dig kr. 31.380 alene i differencerenter. Et enkelt kurspoint betyder godt 30.000. Det er derfor vigtigt at kunne agere hurtigt.

Med Overvågning PLUS kan vi lave omlægningen uden om banken og dermed gøre det inden for få timer fremfor flere uger.

Hvorfor er daglige beregninger så vigtige?

Med Overvågning BASIC regner vi på dine lån 1-2 gange pr. måned – her kan man tænke, at det er rigeligt fint. Det er selvfølgelig (langt) bedre end ingenting, men det er ikke velegnet til det man kalder aktiv gældspleje.

Årsagen er at systemet tager højde for hvor høj kursen skal op før det kan svare sig at omlægge. Først når den aktuelle kurs den regner på er over dette mål,får du besked.

Her du kan være uheldig at Overvågning BASIC regner på dine lån lige inden en kursstigning og måske igen efter. Dvs. du ikke vil få besked hvis kursmålet er nået og den rammer måske først en god dag flere måneder efter hvilket kan koste dig en masse penge.

Overvågning PLUS regner dagligt, som sikrer at du får besked så snart kursmålet er nået – og ikke flere måneder efter.

Overvågning BASIC er selvfølgelig (langt) bedre end ingen overvågning.

Opgradér nu!

Hvorfor opgradere?

Beregninger hver dag med PLUS
Beregninger 4 gange per måned med PREMIUM
Ekspertgennemgang af dine lån
Besked ved store renteændringer

Se alle fordelene her.

graph

Daglige beregninger

Med Overvågning PLUS får du daglige beregninger. Vi regner altså på alle åbne børsdage og giver dig straks besked hvis det kan betale sig for dig at lave en omlægning. Derudover kan du få os til at lave hele omlægningen for dig, alt papirarbejdet. Du skal blot sige “ja tak” når vi henvender os med en mulighed.

Mulighed for at bestille en ny beregning

Med Overvågning PREMIUM har du mulighed for at bestille en ekstra beregning. Du får med denne service besked når renten har ændret sig, og måske det kan være til din fordel? Du har i hvert fald her mulighed for at bestille en ekstra beregning, som du typisk får dagen efter. Du skal dog her være opmærksom på at renten godt kan nå at ændre sig i dette tidsrum.

_børsen

“Familie scorer 154.000 kr. på hurtige omlægninger. Leif og Anne Corfixsen betaler 200 kr. om måneden til et rådgivningsfirma, som overvåger renteudviklingen og siger til, når det er gunstigt at lægge deres lån om.”

Læs artikel

Realkreditkonsulentne_PogP

“Lad eksperterne time dine konverteringer.
Med uafhængig rådgivning kan du i realiteten opnå en negativ rente på dit fastforrentede realkreditlån”

Læs artikel

Menu