LÅNEOVERVÅGNING

– Slut med at gå glip af store besparelser

Eksperter på din side

 Ser på tværs af alle banker

Undgå at betale for meget

0
Har allerede prøvet låneovervågning
OVERVÅGNING
Gå aldrig glip af besparelser på dine lån
199,-/md (ingen binding)
Avanceret obligationsovervågning (hver dag)

​Ved fastforrentede lån er det meget vigtigt at man får besked så snart kurserne er gode nok. Den ene dag kan kurserne betyde at du med fordel kan omlægge, den næste dag er de måske for lave. Det er med andre ord meget afgørende hvilken dag der præcis regnes på.
Med overvågning 365 dage om året behøver du ikke at være heldig, at vi regner lige præcis på den dag det lige er ”godt” for dine lån. Vi regner nemlig dagligt hvorvidt det kan betale sig at omlægge lånene.

I tillæg til de normale basis-beregninger ser denne overvågning også på hvordan den fremtidige friværdisbeskyttelse er ved de nye lån kontra dine nuværende lån.

Der kan således på de nye obligationer der er tilgængelige, være en større konverteringsgevinst eller friværdisbeskyttelse end dit nuværende lån. Dette medtages i vurderingen af hvorvidt det kan betale sig at gennemføre omlægningen.
Skifter du fx en ældre obligationsserie ud med en ny, vil du ofte stå bedre ved en fremtidig rentestigning. Dette forhold medtages i disse beregninger.
Du kan dermed være helt sikker på at vi giver dig besked så snart du med fordel kan omlægge dine lån.

Ser på mulighederne for bedre friværdisbeskyttelse

Vi ser på hvordan de nye obligationer du kan optage lån i ændrer din friværdisbeskyttelse. Friværdibeskyttelsen kommer ved at prisen for at indfri lånet falder når renten stiger. Dermed sikres din friværdi som ellers kunne forventes at falde. Når en obligationsserie bliver gammel eller kommer for langt over kurs 100 mister man noget af denne friværdisbeskyttelse. Med denne overvågning ser vi på om ændringen i friværdisbeskyttelsen betyder om du med fordel kan udskifte dine lån.

Se kurser i realtid og lav egne kursmål

Som et ekstra tillæg til selve overvågningen, kan du sætte dine egne kursmål. Ved opsætning af kursmål, får du en mail eller SMS så snart målet er nået.

Du kan selv lave individuelle beregninger

Du har selv mulighed for at vælge både lånetype og afdrag samt hvilke lån du vil regne på mv.

E-mail ved omlægningsmulighed

Du modtager en e-mail med præcise beregninger når vi har udregnet at du med fordel kan omlægge dit lån.

Individuel og mere præcis overvågning

I tillæg til den maskinelle overvågning, ser vi løbende på din lånesituation og tager bestik af situationen. Det kan fx være i tider hvor der sker noget særligt i obligationsmarkedet, som du med fordel kan reagere på, eller hvis vi er tæt på en opsigelesfrist på dit lån.

SMS ved omlægningsmulighed

​​​I tillæg til e-mail modtager du også en SMS. Herfra er det hurtigt og nemt at tilgå kundeportalen hvor du kan se alle detaljerne.

Personlig kontakt ved omlægningsmulighed

En omlægning KAN være en god idé, men skal du slå til nu, eller afvente bedre kurser eller en anden rente?
Du bliver kontaktet personligt af en realkreditekspert når du med fordel kan omlægge. Vi vil her gennemgå hvorvidt du virkelig bør gå videre med omlægningen og belyse fordele og ulemper. Du får en præcis konsekvensberegning samt vores anbefaling. Ønsker du at gå videre med omlægnignen, klarer vi det hele for dig og sikrer den bliver omlagt på de kurser vi har aftale (eller bedre).

Vi hjemtager løbende lånetilbud og håndterer al kontakt til banken

Du skal ikke håndtere din bank eller kreditforening i forbindelse med omlægningen. Vi klarer det hele for dig.

Vi står således både for bestilling af lånetilbud i god tid, indgåelse af fastkursaftale, aftaler garantistillelse, indfrier dine eksisterende lån, laver udbetalingsanmodninger mv.

Kort sagt, så laver vi alt arbejdet for dig.

Vi laver omlægningen (og alt papirarbejdet) for dig

Vi forestår hele omlægningen fra A til Z. Alt du skal gøre, er at acceptere ændringen, samt underskrive dokumenterne i din netbank.

Vi gennemgår omlægningsdokumenter før du underskriver

Før du underskriver dokumenterne i din netbank, gennemgår vi dem grundigt for dig så vi er sikre på at alt er gået rigtigt igennem. Det er vigtigt du ikke underskriver før vi giver besked, da det ellers kan være umuligt at rette eventuelle fejl fra bankens side.

Efter omlægning, får du 6 måneders gratis overvågning

Når vi har lavet en omlægning for dig, giver vi dig 6 måneders gratis overvågning (værdi 1.194,-).

PRØV GRATIS
*Gratis 14 dage prøveperiode (intet kreditkort krævet)

*Kun for V.I.P. kunder

Som V.I.P Kunde kommer du i første række når der skal omlægges og du undgår at gå glip af  omlægnings-gevinsten, når der er mange der vil omlægge på samme tid. Vi tager os ekstra godt af dig, og sikrer du får besked så snart du bør gøre noget.

Det koster ikke ekstra at blive V.I.P. kunde, men det kræver at du er eller bliver kunde i Danske Bank (Realkredit Danmark) eller Lån & Spar Bank (Totalkredit), samt at vi indgår en fuldmagtsaftale overfor banken.

Det lyder da ikke særlig uvildigt!

I udgangspunktet er vores låneovervågning nu stadig uvildig, da den helt automatisk anbefaler den kreditforening der tilbyder den laveste bidragssats i din situation.

Når vi kun kan tilbyde V.I.P servicen hvis du er i en af disse banker, skyldes det at disse banker tillader at vi kan stå for omlægningen for dig, hvilket giver højere hastighed og sikkerhed.

En omlægning skal ofte gå hurtig og ske på et bestemt tidspunkt for at opnå de rette kurser, så du får den rette besparelse. Dette kræver et stærkt samarbejde med bankerne.

Disse banker stiller særlige medarbejdere til rådighed for os, så vi kan sikre at din omlægning kommer i første række og bliver eksekveret på de kurser vi forlanger.

START TILMELDING

– Skriv din adresse og vi finder dine lån. Det tager under 1 minut.

*Tilmeld dig og få de første 14 dage GRATIS

LÅNEOVERVÅGNING INDEHOLDER

Låneovervågningen er bygget på en måde, der skal sikre at du som låntager får besked, så snart du med fordel kan lægge dine lån om. Også i de tilfælde hvor banken ikke vil have interesse i at give dig besked.

Alle omkostninger ved omlægningen medtages, herunder fx differencerenter, kursskæring og kurtage.

Ring til os

Book et gratis møde

bookmode

Skriv direkte til os

KAN MIT LÅN OVERVÅGES?

Det er lidt forskelligt fra lån til lån, om det giver mening at overvåge det. Her kan du læse lidt mere om i hvilken grad, vi kan overvåge de forskellige lån.

TJEN PENGE PÅ DIT LÅN!

Læs mere om låneovervågning, og hvorfor du bør vælge det.

Menu