LÅNEOVERVÅGNING

– Slut med at gå glip af store besparelser

Gevinst hver gang renten ændrer sig

 Effektivt & overskueligt overblik

Eksperter på din side

0
Har allerede prøvet låneovervågning
DIGITAL OVERVÅGNING
Gå aldrig glip af besparelser på dine lån
199,-/md (ingen binding)
Avanceret obligationsovervågning (hver dag)

​Ved fastforrentede lån er det meget vigtigt at man får besked så snart kurserne er gode nok. Den ene dag kan kurserne betyde at du med fordel kan omlægge, den næste dag er de måske for lave. Det er med andre ord meget afgørende hvilken dag der præcis regnes på.
Med overvågning 365 dage om året behøver du ikke at være heldig, at vi regner lige præcis på den dag det lige er ”godt” for dine lån. Vi regner nemlig dagligt hvorvidt det kan betale sig at omlægge lånene.

Se kurser i realtid og lav egne kursmål

Som et ekstra tillæg til selve overvågningen, kan du sætte dine egne kursmål. Ved opsætning af kursmål, får du en mail eller SMS så snart målet er nået.

Du kan selv lave individuelle beregninger

Du har selv mulighed for at vælge både lånetype og afdrag samt hvilke lån du vil regne på mv.

Individuel og mere præcis overvågning

I tillæg til den maskinelle overvågning, ser vi løbende på din lånesituation og tager bestik af situationen. Det kan fx være i tider hvor der sker noget særligt i obligationsmarkedet, som du med fordel kan reagere på, eller hvis vi er tæt på en opsigelesfrist på dit lån.

Personlig kontakt ved omlægningsmulighed

En omlægning KAN være en god idé, men skal du slå til nu, eller afvente bedre kurser eller en anden rente?
Du bliver kontaktet personligt af en realkreditekspert når du med fordel kan omlægge. Vi vil her gennemgå hvorvidt du virkelig bør gå videre med omlægningen og belyse fordele og ulemper. Du får en præcis konsekvensberegning samt vores anbefaling. Ønsker du at gå videre med omlægnignen, klarer vi det hele for dig og sikrer den bliver omlagt på de kurser vi har aftale (eller bedre).

Vi laver omlægningen (og alt papirarbejdet) for dig

Vi forestår hele omlægningen fra A til Z. Alt du skal gøre, er at acceptere ændringen, samt underskrive dokumenterne i din netbank.Vi står således både for bestilling af lånetilbud i god tid, indgåelse af fastkursaftale, aftaler garantistillelse, indfrier dine eksisterende lån, laver udbetalingsanmodninger mv.

Kort sagt, så laver vi alt arbejdet for dig.

Før du underskriver dokumenterne i din netbank, gennemgår vi dem grundigt for dig så vi er sikre på at alt er gået rigtigt igennem. Det er vigtigt du ikke underskriver før vi giver besked, da det ellers kan være umuligt at rette eventuelle fejl fra bankens side.

PRØV HER
*Gratis 14 dage prøveperiode

*Kun for PREMIUM kunder

Som PREMIUM Kunde kommer du i første række når der skal omlægges og du undgår at gå glip af  omlægnings-gevinsten, når der er mange der vil omlægge på samme tid. Vi tager os ekstra godt af dig, og sikrer du får besked så snart du bør gøre noget. Du får det vi kalder AKTIV GÆLDSPLEJE, i modsætning til låneovervågning.

Det koster ikke ekstra at blive PREMIUM kunde, men det kræver at du er eller bliver kunde i Danske Bank (Realkredit Danmark) eller Lån & Spar Bank (Totalkredit), samt at vi indgår en fuldmagtsaftale overfor banken.

Det lyder da ikke særlig uvildigt!

I udgangspunktet er vores låneovervågning nu stadig uvildig, da den helt automatisk anbefaler den kreditforening der tilbyder den laveste bidragssats i din situation.

Når vi kun kan tilbyde PREMIUM servicen hvis du er i en af disse banker, skyldes det at disse banker tillader at vi kan stå for omlægningen for dig, hvilket giver højere hastighed og sikkerhed.

En omlægning skal ofte gå hurtig og ske på et bestemt tidspunkt for at opnå de rette kurser, så du får den rette besparelse. Dette kræver et stærkt samarbejde med bankerne.

Disse banker stiller særlige medarbejdere til rådighed for os, så vi kan sikre at din omlægning kommer i første række og bliver eksekveret på de kurser vi forlanger.

praecisberegning

Individuel og mere præcis overvågning

personlinkontakt

Personlig kontakt ved mulig omlægning

papirarbejde

Vi ordner alt papirarbejdet – du skal bare skrive under

START TILMELDING

– Skriv din adresse og vi finder dine lån. Det tager under 1 minut.

*Tilmeld dig og få de første 14 dage GRATIS

KAN MIT LÅN OVERVÅGES?

Det er lidt forskelligt fra lån til lån, om det giver mening at overvåge det. Her kan du læse lidt mere om i hvilken grad, vi kan overvåge de forskellige lån.

Menu