LÅNEOVERVÅGNING

– Så har du ALTID det rigtige lån

Dit realkreditlån er måske det billigste og bedste lige i øjeblikket.
Da renten ændrer sig konstant, kan der kan om få måneder vise sig helt nye muligheder.
Det er præcis hvad låneovervågning hjælper dig med.

PRIS FOR LÅNEOVERVÅGNING

BASIC

GRATIS

Basal overvågning
1 gang om måneden

PREMIUM

99,-/md
ingen binding

Besked ved ændringer i renten, ideelt til flexlån

PLUS

199,-/md
ingen binding

Vi klarer hele
omlægningen for dig

SE FLERE DETALJER
Overvågning BASIC

GRATIS
Overvågning PREMIUM

99,-/md
ideelt til flexlån
Overvågning PLUS

199,-/md
udelukkende til fastforrentede lån
Basis overvågning (1 gang/md)

Basis overvågningen tjekker hvornår du kan opnå en besparelse på dine boliglån.
Den avancerede beregningsmotor tjekker således løbende om dine nuværende lån kan indfries og erstattes med noget der er bedre eller billigere.
Den overvåger både om du kan opnå en lavere bidragssats og om der kan indlemmes dyre bank-boliglån i billigere realkreditlån.
Til dette ser den blandt andet på udviklingen i boligpriserne, da dissse er afgørende for dette.
Derudover tjekker den om det er muligt at udnytte en rentebevægelse (enten fald eller stigning) til at konvertere et eller flere af dine lån.
Den giver dig KUN besked hvis du kan spare penge på en omlægning. Du får altså IKKE besked hvis renten fx stiger og du har et Flexlån. Her er der nemlig ingen besparelse at hente.

E-mail ved omlægningsmulighed

Du modtager en e-mail med præcise beregninger når vi har udregnet at du med fordel kan omlægge dit lån.

SMS ved omlægningsmulighed

​​​I tillæg til e-mail modtager du også en SMS. Herfra er det hurtigt og nemt at tilgå kundeportalen hvor du kan se alle detaljerne.

Komplet PDF oversigt ved omlægningsmulighed

Den udvidede PDF viser fx hvilken kreditforening der er billigst i din situation. Den giver også et overblik over hvordan den foreslåede omlægning adskiller sig fra dine nuværende lån.

Udvidet renteovervågning (4 gange/md)

Foruden basis-overvågningen (som nu køres 4 gange per måned), overvåges det her om der har været en større renteændring.
Du får således besked, også selvom det ikke nødvendigvis kan betale sig for dig at omlægge dine lån.
Dette kan være aktuelt såfremt du har et flexlån.
Her vil en renteændring normalt ikke være forbundet med et besparelse. En større renteændring kan dog være en god anledning til at genoverveje sin strategi, fremfor blot at vente til næste ordinære re-finansieringsdato.

Besked via mail ved større renteændringer

Hvis du kun har flexlån vil systemet ikke via beregninger kunne sige når det er smart at gøre noget. Enhver omlægning vil formentlig være forbundet med en større udgift.
Det betyder dog ikke at det ikke kan være smart at omlægge inden renten fx stiger for meget.

Med denne service giver vi dig besked så snart renterne ændrer sig "mere end normalt". Du behøver derfor ikke at tjekke kurslisterne dagligt for at følge med i hvad der sker.

Ekspertgennemgang af din nuværende bidragssats

Vi sikrer at dine lån er rigtigt oprettet, herunder at ISIN kode på lånet, bidragssatser, afdragsfrihed mv. er fejlfrit sat op.

Alt du skal gøre er at sende din PBS oversigt til os. Herefter vil en realkreditekspert gennemgå dine lån og sikre at overvågningen er sat korrekt op.

Du kan selv lave individuelle beregninger

Med PREMIUM og PLUS har du mulighed for at lave skræddersyede beregninger. Du har selv mulighed for at vælge både lånetype og afdrag samt hvilke lån du vil regne på.

Du kan løbende bestille ekstra overvågningstjek

Du kan løbende gratis bestille vores system til at vurdere om en omlægning kan betale sig. Det kan fx være aktuelt såfremt du har ændret i fx dine ejendomsværdi systemet regner på.

Avanceret obligationsovervågning (hver dag)

​Ved fastforrentede lån er det meget vigtigt at man får besked så snart kurserne er gode nok. Den ene dag kan kurserne betyde at du med fordel kan omlægge, den næste dag er de måske for lave. Det er med andre ord meget afgørende hvilken dag der præcis regnes på.
Med overvågning 365 dage om året behøver du ikke at være heldig, at vi regner lige præcis på den dag det lige er ”godt” for dine lån. Vi regner nemlig dagligt hvorvidt det kan betale sig at omlægge lånene.

I tillæg til de normale basis-beregninger ser denne overvågning også på hvordan den fremtidige friværdisbeskyttelse er ved de nye lån kontra dine nuværende lån.

Der kan således på de nye obligationer der er tilgængelige, være en større konverteringsgevinst eller friværdisbeskyttelse end dit nuværende lån. Dette medtages i vurderingen af hvorvidt det kan betale sig at gennemføre omlægningen.
Skifter du fx en ældre obligationsserie ud med en ny, vil du ofte stå bedre ved en fremtidig rentestigning. Dette forhold medtages i disse beregninger.
Du kan dermed være helt sikker på at vi giver dig besked så snart du med fordel kan omlægge dine lån.

Ser på mulighederne for bedre friværdisbeskyttelse

Vi ser på hvordan de nye obligationer du kan optage lån i ændrer din friværdisbeskyttelse. Friværdibeskyttelsen kommer ved at prisen for at indfri lånet falder når renten stiger. Dermed sikres din friværdi som ellers kunne forventes at falde. Når en obligationsserie bliver gammel eller kommer for langt over kurs 100 mister man noget af denne friværdisbeskyttelse. Med denne overvågning ser vi på om ændringen i friværdisbeskyttelsen betyder om du med fordel kan udskifte dine lån.

Telefonopringning ved omlægningsmulighed

Er du PLUS kunde og vi har mulighed for at lave omlægningen for dig, vil en rådgiver kontakte dig per telefon. Vi vil her gennemgå hvorvidt du virkelig bør gå videre med omlægningen samt sætte gang i banken med det samme.

Vi hjemtager løbende lånetilbud for dig

I nogle tilfælde kan det være en god idé at have et lånetilbud liggende. På den måde kan man nemlig rykke hurtigt i tilfælde af en renteændring. Med denne service hjemtager vi løbende lånetilbud når vi finder det fordelagtigt for dig.

Vi laver omlægningen (og alt papirarbejdet) for dig

Denne feature kræver at du er kunde i én af de banker vi har en særlig fuldmagtsaftale med.

Her kan vi tilbyde at vi forestår hele omlægningen fra A til Z. Alt du skal gøre, er at acceptere ændringen, samt underskrive dokumenterne i din netbank.

Vores honorar for denne service er 5.750,- og bliver medfinansieret i lånet i lighed med de øvrige låneomkostninger.

Vi håndterer al kontakt til banken ved omlægning

Du skal ikke håndtere din bank eller kreditforening i forbindelse med omlægningen. Vi klarer det hele for dig.

Vi står således både for bestilling af lånetilbud i god tid, indgåelse af fastkursaftale, aftaler garantistillelse, indfrier dine eksisterende lån, laver udbetalingsanmodninger mv.

Kort sagt, så laver vi alt arbejdet for dig.

Skræddersyede lånekriterier

Ved oprettelsen af låneovervågningen gennemgår vi sammen hvilke kriterier der skal til før du får besked fra os. På den måde er du sikret det absolut bedste låneovervågning.​

FORDELE VED LÅNEOVERVÅGNING

Overvågning BASIC

Overvågning PREMIUM

Overvågning PLUS

Løbende overvågning af dine realkreditlån
Enkelt og overskueligt overblik, så snart du betaler for meget
Besked om hvilken kreditforening der er billigst i din situation

LÅNEOVERVÅGNING INDEHOLDER

Låneovervågningen er bygget på en måde, der skal sikre at du som låntager får besked, så snart du med fordel kan lægge dine lån om. Også i de tilfælde hvor banken ikke vil have interesse i at give dig besked.

Alle omkostninger ved omlægningen medtages, herunder fx differencerenter, kursskæring og kurtage.

Ring til os

Book et gratis møde

bookmode

Skriv direkte til os

KAN MIT LÅN OVERVÅGES?

Det er lidt forskelligt fra lån til lån, om det giver mening at overvåge det. Her kan du læse lidt mere om i hvilken grad, vi kan overvåge de forskellige lån.

TJEN PENGE PÅ DIT LÅN!

Læs mere om låneovervågning, og hvorfor du bør vælge det.

FÅ VORES 10 BEDSTE TIPS
Vil du blive klogere på boliglån?
Tilmeld dig nyhedsbrevet, og modtag din gratis e-bog med det samme.
Nyhedsbrevet kan altid afmeldes.
Menu