Overvågning hver dag? Ja tak!

Kan det virkelig betale sig at få overvåget sine lån hver dag?
Det korte svar er ja!

I marts 2020 havde vi eksempelvis en situation, hvor renten først steg og derefter faldt igen inden for kort tid.

Her kunne mange af vores kunder med fordel først op-konvertere, hvorefter de ned-konverterede igen nogle uger efter. En manøvre, som mange ikke selv ville føle sig trygge ved at håndtere, og som kræver, at man gør tingene på de helt rigtige tidspunkt, hvis effekten skal være optimal.

Vores system fangede alle de lån, hvor det med fordel kunne betale sig, og vi sparede vores PLUS-kunder for tusindvis af kroner – ja, i flere tilfælde var det hundredetusindvis af kroner.

opgradér til plus

I den periode var der også pres på bankerne. Vælger du at tilmelde dig overvågning PLUS og samtidig giver os fuldmagt, sørger vi for at hjemtage dit lånetilbud med rettidig omhu, så du ikke står i en situation, hvor du ikke kan få fat i din bankrådgiver, og derfor misser muligheden for omlægning.

Herudover laver vi også aktiv kursovervågning på realkreditlån. Vi sætter specifikke kursmål op, på netop dine lån, så du selv er med til at sætte rammerne for, hvornår det er tid til at omlægge.

Som renterne bevæger sig i øjeblikket, kan vi forventeligt kigge ind i en lignende udvikling, som vi havde i 2020.

I forbindelse med en omlægning vil du få et telefonmøde med en af vores rådgivere, som vil guide dig igennem hele processen. Vi er altid 100% på din side, og skræddersyr den løsning, der er mest optimal for dig.

Vi har det sidste stykke tid set en generel prisstigning i markedet for finansiel rådgivning. Vi har valgt at fastholde vores priser, samtidig med at vi har den mest avancerede og effektive låneovervågningsplatform.

Hvis du vil have endnu mere ud af dit medlemskab, kan du tilmelde dig Overvågning PLUS direkte via kundeportalen.

Endnu ikke i låneovervågning? Tilmeld Overvågning PLUS direkte her.

– Tilsend gerne din PBS-oversigt til info@realk.dk. Se hvordan du finder den her.

PRIS: 199,-/md.

Hvis du allerede ER i låneovervågning, så send os en mail til info@realk.dk med teksten “PLUS“, så opgraderer vi dig i systemet.

2 Kommentarer. Skriv kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Fill out this field
Fill out this field
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.

Menu