Gode sider om realkredit

Vi fandt vist ikke den side, du ledte efter. Måske denne side kan hjælpe dig.
Her finder du links til forskellige gode sider omhandlende realkredit hos .
Dette fungere som et sitemap, der kan hjælpe dig til at finde rundt på siden.

Spar penge på realkreditlånet

Billigste Realkreditlån – Dette er vores kerneydelse. Vi hjælper vores kunder til at få det billigste realkreditlån på markedet. Denne side hjælper dig til at forstå vores unikke koncept, som bl.a. går ud på at give dig alle de rabatter vi kan skaffe på realkreditlånet. På den måde får du det billigste boliglån.

Låneovervågning er vores service hvor vi holder øje med hvornår du bør konvertere dine realkredit og boliglån. Overvågningen kan spare dig for mange penge, både her og nu, men også på den lange bane.

Uvildig rådgivning Her kan du læse om hvornår en uvildig rådgiver er en god ide, samt hvornår det ikke er nødvendigt.

Spar penge på dit realkreditlån -Her forklares det hvordan du kan spare penge på dit kommende realkreditlån. Der findes overordnet set 2 muligheder. Den første er prissammenligninger, den anden er storkunderabat eller henvisnings provision.

Billigste boliglån Her er tale om en mere informativ artikel omkring boliglån. Der er særligt fokus på hvad du som kunde skal være opmærksom på ved valg af lånetype.

Pris for realkreditrådgivning – Du bør ikke se det at købe rådgivning som en udgift, men snarer som en investering. Du sparer normalt mange flere penge end rådgivningen koster dig.

Beregn bidrag på dit realkreditlån – Her kan du ganske gratis beregne hvilket realkreditlån der er billigst for dig. Du indtaster blot nogle få oplysninger og du kan straks se hvilken kreditforening der har det laveste bidrag.

e-bog: tips og tricks til et billigere realkreditlån – Her får du en gratis e-bog, som kan hjælpe dig til at forhandle gebyrerne hos din bank eller kreditforening ned med.

Rådgivning om boliglån – de helt store besparelser opnår du ved at få en dygtig realkreditrådgiver til at hjælpe dig igennem din omlægning eller nytegning af realkreditlån.

Lånetyper – Læs selv lidt mere om de forskellige lånetyper på markedet her. Dette kan naturligvis ikke erstatte god rådgivning, men omvendt er det godt at have styr på det basale omkring lånene.

Afdragsfrihed – Der er ikke tale om en selvstændig lånetype, men derimod et tilvalg der kan kobles på de andre lånetyper. Der er dog forkskel på prisen, og måden den fungerer på.

Hvem er

Hvem er  -Læs here om vores baggrund for at rådgive, hvor vi holder til, samt hvem du kan modtage rådgivning fra.

Finanstilsynet – Læs her om vores godkendelse hos finanstilsynet. Dette er din sikkerhed for at vi lever op til de strengeste regler. Vi anbefaler at den rådgiver du ender med at hyre, har opnået denne godkendelse.

Kontakt – Her har du alle relevante kontaktinformationer. Du skal altid være velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre om dine muligheder for rådgivning.

Google+ – Vi er på google+, hvor vi i ny og næ kommer med opdateringer om realkredit.

LinkedIn – Følg os på LinkedIn, hvor du har mulighed for at følge .

Facebook – På facebook kan du følge os på lidt mere uformel maner. Vi kommer med kommentarer på artikler og sender nyheder ud vi finder relevante. Du er naturligvis velkommen til at deltage i debatten.

Mere om realkreditlån

Ordbog – Få styr på alle fagtermerne inden for Realkredit.

Konvertering – Her forklarer vi lidt om hvad konvertering og omlægning omhandler. Vi kommer ind på de forskellige former for konvertering, samt hvorfor man konvertere og hvornår det kan betale sig.

Refinansiering – Når dit FlexLån®, eller KortRente lån skal refinansieres, er der ikke tale om en omlægning. Læs her mere om hvad du skal være opmærksom på.

Lånetyper – Beskrivelse til de forskellige realkredit lånetyper på markedet. Du kan fordybde dig i både fastforrentede lån, Flex Lån, samt de CITA baserede hybridlån.

Forældrekøb – Der er mange faldgruber når du skal belåne en bolig du har købt som forældrekøb. Der kan spare ti-tusindvis af kroner på at vælge den rette finansiering.

Lån til sommerhus – Der er stor forskel på prisen på realkreditlånet når det skal finansiere et sommerhus. Her får du en uvildig guide, så du ved hvad du skal holde øje med.

Populære sider

beregner

realkredit-rådgivning

ny laaneovervaagning

Ring til os

Book et gratis møde

bookmode

Skriv direkte til os

Menu