2018tak

Tak for et godt 2018

RIGTIG GODT NYTÅR

Det er nu tid til at se tilbage på 2018 selvom vi faktisk holder mest af at skue frem.

2018 har været et fantastisk år hvor vi har hjulpet flere danskere end nogen sinde til at betale mindre for deres boliglån, få et bedre overblik, samt givet den tryghed der ligger i at der er eksperter der har stået på deres side.

Nye dygtige medarbejdere

Vi har fået et 2 nye medarbejdere om bord. Troels og Luca.

Troels har i mange år arbejdet for en af vores konkurrenter der primært laver låneovervågning. Troels har dermed stor erfaring i omlægninger af lån og alle de faldgruber der findes heri.

Det har allerede været fantastisk at se hvor hurtigt Troels er kommet ind i de it-systemer vi arbejder i, samt hvor glade kunderne er for at blive rådgivet af ham.

Luca startede som praktikant men han var for talentfuld til blot at sende videre efter endt praktik. Vi har sjældent mødt en ung gut der har været så lærenem og haft så stor interesse for realkreditlån.

Vi er stolte over at disse to er blevet en fast del af holdet!

friv

Låneovervågning

Vi har løbende videreudviklet låneovervågningen hvor vi bland andet fik lavet en særlig version til folk med Flexlån (kaldet PREMIUM).

Derudover fik vi en række aftaler med flere banker, der betyder at vi i PLUS udgaven kan udføre hele omlægningen fra A-Z uden at du som forbruger behøver at tale med banken.

Vi fik også lavet et par grafiske opdateringer, der har betydet at overvågningen ser bedre ud end nogensinde. Det er fx nu muligt at se et lille hus illustrere hvor meget friværdi der er i ens bolig.

Der er i øvrigt nu flere end nogensinde der bruger låneovervågning hos os. Vi rundede nemlig for kort tid siden 12.000 brugere i systemet. Antallet af brugere er selvfølgelig ikke et mål i sig selv, men vi er da glade for alle de positive kommentarer vi får næsten dagligt. Af
hjertet tak.

Bidragsstigninger

2018 var også året hvor BRF-kredit satte deres bidragssatser op.

De forsøgte at gøre dette i al ubemærkethed, men da vi løbende holder øje med den slags kunne vi ”breake” nyheden i en række medier.

Vi blev citeret i de fleste store aviser, samt interviewet i TV2 omkring sagen.

Renteudvikling (eller mangel på samme!)

Året startede faktisk med rentestigninger som kom relativt hurtigt, som de så ofte gør.

De faldt dog langsomt tilbage og har de sidste 7-8 måneder ligget i et næsten rekord lavt niveau.

Vi ser dog stadig en del der har 2,5% og 3% som som endnu ikke har fået lagt ned i rente. Vi hjælper selvfølgelig meget gerne med at skabe det nødvendige overblik, hvis man er i tvivl om hvorvidt man bør gøre det.

Lidt om fremtiden….

Som vi startede med at skrive vil vi meget hellere tale om fremtiden.

Vi ved jo ikke hvad der sker. Måske bliver 2019 året, hvor vi for første gange i lang tid kommer til at se større rentestigninger. Måske bliver det endnu et år med næsten uændrede renter. Vi ved det ikke.

Vi ved dog at vi vil fortsætte med at gøre alt hvad vi kan for at skabe et bedre overblik over markedet samt udvikle markedets bedste låneovervågning.

Netop på låneovervågningen er vi snart klar med en række nyheder som vi allerede kan præsentere i slutningen af januar eller starten af februar.

Vi har arbejdet intensivt de sidste mange måneder med dette, og særligt vores grafiker har været ved at rive hårene ud af hovedet flere gange.

Selvom hun nu næsten er skaldet kan vi love at det har været det hele værd. Vi mener at løsningen vil forbedre oplevelsen af låneovervågningen markant fremover.

bottombanner v2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Fill out this field
Fill out this field
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.

Menu